Assistentendag 2023 - Online

Wanneer: 
29-04-2023
Waar: 
ONLINE
Accreditering: 
Accreditering wordt aangevraagd

Op zaterdag 29 april 2023 organiseert het Consilium van de Vlaamse Hoogleraren Gynaecologie-Verloskunde in samenwerking met de Vlaamse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie, de jaarlijkse Assistentendag. Bij deze gelegenheid krijgen assistenten in opleiding de kans om een vrije mededeling te doen, conform de vereisten van de Nederlandstalige Kamer van de Erkenningscommissie van geneesheer-specialisten in de gynaecologie-verloskunde.

                                          

 

ASO’ers die een voorstelling wensen te geven, dienen hun abstract per e-mail in te sturen ten laatste op 5 maart 2023 naar nancy.habils@vvog.be. Zie richtlijnen betreffende de opmaak van het abstract. U ontvangt een bevestigingsmail van goede ontvangst. Indien u deze mail niet ontvangt, gelieve telefonisch contact op te nemen op 0471/54.21.75.

De coördinerende stagemeesters zullen de abstracts anoniem beoordelen en bepalen welke in aanmerking komen voor een mondelinge mededeling (8’ voorstelling + 4’ discussie).

Na de selectie van de abstracts wordt een uitnodiging gestuurd met de details rond het verloop van de ONLINE Assistentendag, alsook het programma met de indeling van de voordrachten. VVOG voorziet een prijs voor de laureaat met de beste voorstelling.

Hou dus alvast zaterdag 29 april 2023 vrij! We rekenen erop dat de assistenten die geen abstract insturen of niet geselecteerd worden, ook online deelnemen. Als u reeds een mondelinge mededeling gaf op een eerdere Assistentendag, bent u vrijgesteld van het insturen van een abstract, maar bent u uiteraard zeer welkom om uw collega’s virtueel aan te moedigen.

INSCHRIJVEN kan via de knop onderaan deze pagina.

Met vriendelijke groeten,

Namens de vier universitaire diensten:

Prof. Dr. Steven Weyers, verantwoordelijke organisator Assistentendag 2023
Prof. Dr. Herman Tournaye
Prof. Dr. Yves Jacquemyn
Prof. Dr. Dirk Timmerman

Praktische informatie: 

Programma op basis van geselecteerde abstracts volgt.

Zoom link voor deelname volgt.

 

Evenement sponsor(s)

Deel dit bericht
Deel dit bericht