Cursus Pelviene Oncologie 2021 - met overnachting

Wanneer: 
27-10-2021 tot 28-10-2021
Waar: 
De Kluizerij, Affligem
Accreditering: 
9 CP - rubriek 2: regionale seminaries

Dit jaar hebben we de cursus pelviene oncologie in een nieuw jasje gestoken. Naast de klassieke presentaties is er nu ook een interactief deel met casuïstiek. Vanuit een probleem wordt er gediscussieerd over de mogelijke voor- en nadelen van diagnostiek en behandeling van gynaecologische tumoren. Om het geheel laagdrempelig te maken hebben we beslist om daags voordien al samen te komen om elkaar beter te leren kennen. We organiseren dan ook een quiz en blijven dineren en overnachten in De Kluizerij, een voormalig Benedictinessenklooster: een sobere, serene en inspirerende plek. De dag zelf gaan we vroeg van start en vliegen we er in met een afwisseling van theoretische sessies en casuïstiek. In een vogelvlucht nemen we je mee doorheen de belangrijkste gynaecologische kankers. 

PROGRAMMA

Mdeon visumnummer: 21/V2/7547/00763

Praktische informatie: 

Voorwaarden:

  • De verantwoordelijke organisator van deze cursus en voorzitter van de BIG Pelviene Oncologie, Prof. Dr. Toon Van Gorp, vraagt uitdrukkelijk aan de deelnemers en tutoren om gedurende de volledige cursus aanwezig te zijn. We verwachten u op woensdagavond 27/10/21 vanaf 18u. Uw voorkennis wordt getoetst adhv een quiz in groepjes. Op donderdag 28/10 wordt de volledige cursusdag gewijd aan theorie afgewisseld met casuïstiek.
  • Bij inschrijving engageert u zich tot deelname aan het diner en de quiz op woensdagavond, de overnachting in De Kluizeij en  deelname aan de volledige cursusdag op donderdag.

Accomodatie:

  • De cursus vindt plaats in een voormalig klooster. Een sobere, serene en inspirerende plek: De Kluizerij.
  • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zijn er mogelijks onvoldoende eenpersoonskamers beschikbaar. Bij inschrijving polsen we naar uw eventuele bereidheid om een kamer te delen met een collega deelnemer (2 eenpersoonsbedden).

Deelnemerstarieven:

  • € 125 als ASO - Bij ontvangst van de betaling na 26 oktober 2021: € 175
  • € 225 als erkend gynaecoloog - Bij ontvangst van de betaling na 26 oktober 2021: € 275
  • Registratie ter plaatse is niet mogelijk.

Annulering:

Annulering van uw inschrijving kan alleen schriftelijk via e-mail (info@vvog.be(link stuurt een e-mail)). Bij annulering zal tot en met 15 oktober 2021 terugbetaling van het inschrijvingsgeld plaatsvinden, na aftrek van € 20 administratiekosten. Bij annulering vanaf 16 oktober 2021 vindt geen enkele terugbetaling plaats.

Hoe bereikt u ons: 

 

Adres De Kluizerij:
Aalstersedreef 1
1790 Affligem


Website De Kluizerij: https://www.dekluizerij.be/

 

Evenement sponsor(s)

Deel dit bericht
Deel dit bericht