Hysteroscopiecursus voor gevorderden 2018

Wanneer: 
23-02-2018
Waar: 
UZ Gent, Atrium
Accreditering: 
8,5 CP - rubriek 1: Workshops

Als u al enige tijd poliepresecties doet en af en toe ook eens een myoompje verwijdert, maar langzaam de ambitie krijgt om grotere of dieper liggende myomen te verwijderen of een septumresectie te verrichten, is deze cursus ideaal. Ook als u al ervaring hebt met unipolaire resecties maar twijfelt om de stap (en de bijhorende investering) te maken naar bipolaire resecties, zal deze cursus u zeker heel wat bijbrengen.

  

 

Praktische informatie: 
  • Aantal deelnemers: maximum 16 (tentatieve verdeling: 12 erkende gynaecologen + 4 laatstejaars ASO's)
  • Voorwaarde om deel te nemen: U bent erkend gynaecoloog of laatstejaars ASO
  • Deelnemerstarieven: effectief lid (erkend gynaecoloog): 250 euro incl BTW bij online inschrijving - 275 euro bij betaling ter plaatse of achteraf / aspirant lid (laatstejaars ASO): 150 euro incl BTW bij online inschrijving - 175 euro bij betaling ter plaatse of achteraf
  • Uiterste inschrijvingsdatum: 9/2/18 - INSCHRIJVEN TER PLAATSE IS NIET MOGELIJK
  • Na uw online aanmelding en op voorwaarde dat u weerhouden bent voor deelname, ontvangt u een e-mail om uw inschrijving te voltooien en de betaling uit te voeren. Betaling gebeurt bij voorkeur online via het veilige betalingsplatform Mollie.
  • Opgelet: uw inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.
  • Rekening houdend met het beperkt aantal plaatsen, verwachten wij dat de ingeschreven kandidaten ook daadwerkelijk en tijdig aanwezig zijn. Als u om één of andere reden verhinderd bent, gelieve zo spoedig mogelijk het VVOG Bureau te verwittigen op 0479 53 02 45 (Petra Praet). 
  • Annulering van uw inschrijving kan alleen schriftelijk en dit tot 9/2/18. Terugbetaling van het inschrijvingsgeld zal plaatsvinden na aftrek van 20 euro administratiekosten. Bij annulering nà 9/2/18 vindt geen enkele terugbetaling plaats.
  • Als u van plan bent borstvoeding te geven, gelieve dit vooraf te melden zodat dit facilitair kan nagegaan worden met de locatie.
Hoe bereikt u ons: 

De cursus gaat door in het Atrium van het UZ Gent, tussen P3 en P4, ter hoogte van nummer 71 op dit grondplan.

Meer informatie mbt de bereikbaarheid van het UZ Gent vindt u op deze website.

De campus is te voet en met de fiets bereikbaar via de hoofdingang aan de Corneel Heymanslaan en via de De Pintelaan, de Arduistraat en Steenakker. Er zijn verschillende fietsenstallingen op de campus.

Ook met het openbaar vervoer geraakt u vlot naar het UZ Gent. Tram 4 brengt u zelfs tot op de campus. 

U kunt ook met de wagen naar het ziekenhuis komen, en dit enkel via de Corneel Heymanslaan. Let wel: de parkeercapaciteit in het centrale parkeergebouw is beperkt.

 

Evenement sponsor(s)

Deel dit bericht
Deel dit bericht