online startevent ‘Rookvrije Start’

Locatie: 
ONLINE
Datum: 
21-10-2021

Wie (passief) rookt voor, tijdens en na de zwangerschap, stelt de baby bloot aan grote risico’s. Toch gebeurt het nog regelmatig in Vlaanderen, ook bij mensen in een maatschappelijk kwetsbare situatie. Op donderdag 21 oktober hoor je er meer over in een bondig online startevent. We richten ons daarbij op zorg- en welzijnsprofessionals die vaak in contact komen met vrouwen en hun partner voor, tijdens en na de zwangerschap en op tabakologen. Inschrijven kan vanaf vandaag! 

 

Wat staat op het programma? 

Op het online startevent maak je o.a. kennis met alle bestaande en geplande ondersteuningsmaterialen en ontdekt aan de hand van onderzoeksresultaten welke sleutelrol jij als zorgprofessional kan spelen in een rookstop bij zwangere vrouwen of kersverse ouders. Ontdek hier het volledige programma. Het event vindt plaats online van 12 tot 14 uur of in de avond van 19.30 tot 21.30 uur.   

 

Spread the word! 

Hoe meer zorgprofessionals we bereiken, hoe groter onze impact. Daarom: zetten jullie het startevent mee in de kijker? In de bijlage vinden jullie enkele voorbeeldteksten voor jullie nieuwsbrief, sociale media of andere kanalen.