VFS Annual Conference 2017

Locatie: 
De Ark, Antwerpen
Datum: 
10-11-2017

                                                        

Geachte Collega's, Beste vrienden

De Ark is dit jaar een heel symbolische locatie voor het VFS congres. De gastuniversiteit UGent kan via de Schelde naar de Ark komen, en we wilden Antwerpen dit jaar behouden als centrale en goed bereikbare locatie voor allen.

Abstracts zijn nu welkom tot 31 Oktober 2017 aan Lien.Wets@uzbrussel.be voor het Jaarcongres van de Vereniging voor Fertiliteitsstudie op 10 November in Antwerpen. Uitstekende sprekers, interactie, een lekkere lunch en een borrel nadien op een mooie locatie.

De voertaal van de VFS meeting is Engels, om meer onderzoekers en geïnteresseerden toe te laten deel te nemen, maar Nederlands is toegelaten.

De kern van de meeting zijn de vrije voordrachten van jonge onderzoekers, die hun werk kunnen voorstellen aan een interagerend publiek en beoordeeld zullen worden door een deskundige jury. Er is een iPad voor de beste vrije voordracht van het jaar

Het Caput Selectum zal gegeven worden door Prof Johan Smitz, Vrije Universiteit Brussel, expert in folliculaire biologie.

'Meet the researchers' geeft de gelegenheid het onderzoek van de lokale organisatoren te tonen, een kijkje achter de schermen.

De keynote lectures worden gegeven door Professor Joris Vermeesch (KULeuven) en Professor Joris Veltman (University of Newcastle) en tonen huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen het besproken onderzoeksveld.

programma: klik hier of onderaan op de bijlage
datum: 10 november 2017
locatie: De Ark, Siberiastraat (in het water), 2030 Antwerpen
www.deark-antwerpen.be

De meeting is gratis maar inschrijven is wenselijk op lien.wets@uzbrussel.be