Lentevergadering 2021 - ONLINE

Wanneer: 
20-03-2021
Waar: 
ONLINE
Accreditering: 
6 CP - rubriek 2: Regionale seminaries

Hieronder vinden jullie het programma voor onze virtuele lentevergadering. Het thema dit jaar is “controversen in de gynaecologie”. We hebben met de hulp van de werkgroepen boeiende voorstellen en sprekers kunnen samenbrengen in een gevarieerd programma dat controversiële praktijken in ons vakgebied onder de loep houdt. We zijn ervan overtuigd dat dit boeiende voordrachten en stof tot nadenken zal opleveren!

 

Praktische informatie: 
  • De Online Lentevergadering 2021 wordt u gratis aangeboden dankzij de zeer gewaardeerde ondersteuning van onze sponsors: Exeltis, Bailleul Laboratoires, Bayer, Benetec, Effik, Gedeon-Richter, GE Healthcare, J&J, Kela Pharma, Lasermedico, Roche Diagnostics, Theramex en Viatris.
  • U schrijft in voor gratis deelname via de inschrijfknop onderaan. U ontvangt tijdig de link voor effectieve deelname aan de online Lentevergadering.
  • Accreditering werd aangevraagd. 
  • Tijdens de live-streaming registreert het systeem van en tot wanneer u bent aangemeld en wordt er gemonitord hoeveel pop-ups (die regelmatig op uw scherm verschijnen) u heeft weggeklikt. Deze informatie bepaalt of u recht heeft op een aanwezigheidsattest en accreditering. Dit conform de voorwaarden van het RIZIV en de Erkenningscommissie. 
 

Evenement sponsor(s)

Deel dit bericht
Deel dit bericht