Postuniversitaire Studiedag 2021 - ONLINE

Wanneer: 
10-06-2021
Waar: 
ONLINE
Accreditering: 
7,5 CP - rubriek 2: Regionale seminaries

De Postuniversitaire Studiedag, een co-organisatie van de VVOG en telkens één van de vier universitaire stagemeesters, vindt dit jaar online plaats. We hebben een boeiend programma kunnen samenstellen met Vlaamse en Nederlandse experten om ons bij te scholen in het snel evoluerende veld van de genetica en de prenatale diagnose en therapie. De nadruk zal liggen op de relevantie voor de all-round gynaecoloog en subspecialist.

PROGRAMMA: HOT TOPICS IN DE FOETALE GENEESKUNDE EN GENETICA

 

Praktische informatie: 
  • De Postuniversitaire Studiedag 2021 - ONLINE wordt u gratis aangeboden dankzij de zeer gewaardeerde ondersteuning van onze sponsors: Bayer, Biocodex, Evagynal, Exeltis, Gedeon-Richter, Kela Pharma, Omnibionta, Pierre Fabre en Roche Diagnostics.
  • U schrijft in voor gratis deelname via de inschrijfknop onderaan. U ontvangt tijdig de link voor effectieve deelname aan de online studiedag.
  • Tijdens de live-streaming registreert het systeem van en tot wanneer u bent aangemeld en wordt er gemonitord hoeveel pop-ups (die regelmatig op uw scherm verschijnen) u heeft weggeklikt. Deze informatie bepaalt of u recht heeft op een aanwezigheidsattest en accreditering. Dit conform de voorwaarden van het RIZIV en de Erkenningscommissie. 
 

Evenement sponsor(s)

Deel dit bericht
Deel dit bericht