Verloskundige Vaardigheden 2020 - UITGESTELD

Wanneer: 
26-11-2020 tot 27-11-2020
Waar: 
UZA, Auditorium Kinsbergen
Accreditering: 
8 + 8,5 CP - rubriek 1: workshops

Ernstige, acute situaties in de verloskunde zijn niet zo zeldzaam en kunnen zich zeer plots voordoen. Het is duidelijk een voordeel om dan gericht, snel en volgens protocol te handelen. Zo'n aanpak veronderstelt naast een parate theoretische kennis ook een gerichte praktische opleiding.

PROGRAMMA

Omwille van de verstrengde veiligheidsmaatregelen binnen het UZA, is het niet meer mogelijk en verantwoord om de workshops nog fysiek te lagen doorgaan op donderdag 26 en vrijdag 27 november 2020. De theoretische sessies die in de voormiddag gepland waren, worden momenteel opgenomen voor e-learning.  We informeren u van zodra beschikbaar.

Praktische informatie: 

Deelname:

Maximum aantal deelnemers: 48.

Deelname aan deze cursus kan vanaf het 2e jaar opleiding en vereist voorafgaande goedkeuring. Per opleidingsjaar (vanaf het 2e jaar) wordt een strikt aantal artsen aanvaard. Ook enkele erkende gynaecologen kunnen aan deze cursus deelnemen. 

Deelnemerstarieven:
- Aspirant lid (ASO): betaling vooraf € 70 (BTW incl), ter plaatse of nadien € 100 (BTW incl)
- Effectief lid (erkend gynaecoloog): betaling vooraf € 225 (BTW incl), ter plaatse of nadien € 275 (BTW incl)

Dit omvat:
deelname aan de theoretische en praktische sessies
dranken en broodjeslunch tijdens de 2 cursusdagen

De inschrijving is pas geldig nadat het inschrijvingsgeld werd overgeschreven.

Annulering van uw inschrijving kan alleen schriftelijk en dit tot en met 13 november 2020. Terugbetaling van het inschrijvingsgeld zal plaatsvinden na aftrek van € 20 administratiekosten. Bij annulering nà 13 november 2020 vindt geen enkele terugbetaling plaats.

Handboeken:

Als lid van de VVOG kan u nu genieten van een mooie korting en gratis verzending bij boekhandel Acco op diverse handboeken gelinkt aan de cursus Verloskundige Vaardigheden. De aankoop van deze handboeken is vrijblijvend. 

Voorwaarden:

Zie: https://www.vvog.be/promotiecode-voor-bestelling-van-handboeken

Hoe bereikt u ons: 

Adres UZA: Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem.

Opgelet, de parking van het UZA bereikt u via het rondpunt in de Drie Eikenstraat 655 in Edegem (GPS-coördinaten: 51.15500, 4.41220).

Link wegbeschrijvingen via openbaar vervoer of wagen: https://www.uza.be/naar-het-ziekenhuis

Het auditorium Kinsbergen bevindt zich in het administratief gebouw en is via de hoofdingang te bereiken door het volgen van route 12 en de VVOG bewegwijzering. 

 

Evenement sponsor(s)

Deel dit bericht
Deel dit bericht