Accreditering

Wat is de status van mijn accreditering? Wat moet ik doen met mijn aanwezigheidsattesten?

Via uw online RIZIV dossier (via het eHealth platform), kan u nagaan voor welke bijgewoonde navormingsactiviteiten er accreditering is geregistreerd.

Eén van de VVOG ledenvoordelen is dat het VVOG Bureau uw deelname aan VVOG activiteiten rechtstreeks registreert in de RIZIV accrediteringstoepassing (via het eHealth platform). De door u bijgewoonde VVOG activiteiten vindt u bijgevolg in uw online dossier terug.  

Een aanvraag tot verlenging van uw accreditering kan u online bij het RIZIV indienen. De aanwezigheidsattesten die u van het VVOG Bureau ontvangt bij deelname aan VVOG activiteiten, dient u in principe niet meer aan te leveren. Ze kunnen wel gelden als extra bewijs van deelname.

Samengevat en details:

  1. Voor VVOG navormingsactiviteiten registreert het VVOG Bureau uw deelname voor accreditering bij het RIZIV. Uw aanwezigheidsattesten dienen bijgevolg niet bijkomend aangeleverd te worden bij het RIZIV.

  2. Voor (inter)nationale niet-VVOG navormingsactiviteiten, waarbij de VVOG geen organisator is, kan het VVOG Bureau de toegekende accrediteringspunten niet registreren. Uw aanwezigheidsattesten dienen bijgevolg wel aangeleverd te worden bij het RIZIV voor registratie van de accrediteringspunten.

Cursussen & Congressen

Hier vindt u de VVOG activiteiten die momenteel openstaan voor inschrijving:


De geplande activiteiten vindt u terug in de VVOG activiteitenkalender, om alvast te noteren in uw agenda.

Waarom lid worden

  • U kan zich aan verminderd tarief online inschrijven voor de vele VVOG activiteiten.
  • VVOG zorgt voor de registratie van de accrediteringspunten voor de VVOG activiteiten waaraan u deelneemt.

Alle ledenvoordelenLid worden