Sponsoring

VVOG Sponsoravond


                                                      

 

Naar jaarlijkse gewoonte heeft de VVOG Raad van Bestuur haar trouwe en nieuwe sponsors uitgenodigd op een gezellige informele bijeenkomst met een walking diner.

Deze vond plaats op maandag 9 september 2019 in Hotel Serwir te Sint-Niklaas.
Onze nieuwe voorzitter, Guy Verhulst, heeft de nieuwe VVOG Raad van Bestuur voorgesteld. Uw centraal contactpersoon, Sarah Collin, heeft het sponsordossier voor 2020 toegelicht waarbij de VVOG-activiteitenkalender van 2020 werd overlopen met de daaraan gekoppelde sponsormogelijkheden. De presentatie kan u (her)bekijken via deze link.

Geef uw firma meer zichtbaarheid via onze website!

Naast uw ondersteuning van onze cursussen en congressen, kan u met volgende mogelijkheden op onze website meer zichtbaarheid bekomen naar onze leden toe:

  • Uw LOGO op alle ledenpagina's (zichtbaar na login van de leden) in de rubriek 'Partners van de VVOG' met link naar uw firma's website

  • Uw LOGO op alle ledenpagina's (zichtbaar na login van de leden) in de rubriek 'Partners van de VVOG' met link naar een exclusieve SPONSORPAGINA met informatie over uw firma, contactgegevens, productinformatie en een link uw firma's website.

                                                                                

Verhoog uw visibiliteit en neem deel aan onze activiteiten!

Neem deel aan onze congressen en cursussen en neem deel als sponsor. Ontdek tal van mogelijkheden om de visibiliteit van uw firma en producten te verhogen. 

Stuur een mail of bel uw centrale contactpersoon Sarah Collin: +32 479/06.12.75.

Tarieven voor ondersteuning

Interesse in de tarieven voor sponsoring?
Stuur een mail of bel uw centrale contactpersoon Sarah Collin: +32 471/06.12.75

 

Mdeon: deontologisch gezondheidsplatform

Mdeon wil een kwaliteitsvol kader creëren voor de informatie en promotie rond geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.