Gunaïkeia

Het VVOG-tijdschrift 

Ledenvoordeel

Als lid van VVOG ontvangt u de gedrukte versie van Gunaïkeia.

Online

Alle edities Van Gunaïkeia zijn ook terug te vinden op https://www.gunaikeia.be/nl/home.html

Of rechtstreeks op https://www.gunaikeia.be/nl/online-edities.html

Hoofdredacteur

Tijdens de Lentevergadering van 18 maart 2017 te Hasselt heeft Prof. Dr. Jan Gerris, toenmalig VVOG-voorzitter, officieel meegedeeld dat Dr. Luc De Baene, VVOG-erelid, door de Raad Van Bestuur gemandateerd is als hoofdredacteur van Gunaïkeia.

Dr. Luc De Baene is te bereiken via e-mail: ldebaene@telenet.be
U kan hem rechtstreeks aanschrijven betreffende een publicatie in Gunaïkeia.

 

Editorialen

Editorialen zijn korte teksten van maximaal 3.500 tekens (spaties inbegrepen) met een korte, krachtige boodschap en titelOp die manier kan de tekst vlot leesbaar op 1 A4 gedrukt worden. Korte en krachtige teksten blijken te worden geapprecieerd door de lezers. 

Mocht een auteur de noodzaak voelen van een langere en genuanceerdere boodschap over de socioprofessionele aspecten van gynaecologie te brengen, dan kan dat nog steeds. Maar dan wordt die tekst niet als editorial beschouwd, maar als een gewone tekst in het tijdschrift en als zodanig gepubliceerd. En dan is een plaatsvervangend editorial nodig, binnen de voorziene deadline. Dit mag eventueel een samenvatting zijn van een langere tekst. 

 

DEADLINES indienden editorialen GUNAÏKEIA 2021:


 

Hou er rekening mee dat de deadlines minstens een maand voor het in de bus vallen van het nummer opgesteld zijn. Een edito dat betrekking heeft op een activiteit over een maand na inzending is dus wellicht te laat gestuurd.   

 

Congresverslagen van ASO's

Afspraken omtrent vergoeding van de verslaggevers van VVOG-congressen. 
Besproken en goedgekeurd op de VVOG RvB van 12/03/2018.

De ASO-vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor het zoeken van verslaggevers voor volgende congressen:

  • Jaarcongres (2 dagen)
  • Lentevergadering (1 dag)
  • PUS (1 dag)

De verslaggevers sturen hun verslag rechtstreeks door naar de redacteur van Gunaïkeia (Alex Van Nieuwenhoven: alex.van.nieuwenhove@skynet.be) met de ASO-vertegenwoordiger in cc (Sophie Ponnet: sophie.ponnet@student.kuleuven.be).

De ASO-vertegenwoordiger geeft de namen en rekeningnummers van de verslaggevers, na het ontvangen hebben van het verslag, door aan het VVOG Bureau dat instaat voor de betaling.

Per congresdag wordt 500 euro voorzien om de verslaggevers te vergoeden.

Dit bedrag staat los van het aantal verslaggevers en dient proportioneel te worden verdeeld.

De ASO-vertegenwoordiger wordt door Gunaïkeia jaarlijks 350 euro uitbetaald voor de vereiste coördinatie. Dit wordt via RMN jaarlijks geregeld.

 

Publiceer in Gunaïkeia

 

Mooiste beeld

 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht