Symposium Medische Wereld

Locatie: 
VUB campus
Datum: 
20-04-2024

Beste,
 
Met plezier nodigen we U uit voor het Symposium Medische Wereld op zaterdag 20 april, inschrijven kan tem 1 april 2024 via https://www.medischewereld.be/inschrijven/ 
Nog slechts 100 plaatsen van de 1300 beschikbaar, snel inschrijven is de boodschap.
 
Hoogtepunt van het congres is het Politiek Kopstukkendebat over onze gezondheidszorg met oa. Premier De Croo, Minister Vandenbroucke en Minister De Sutter. Moderatie door Bart Verhulst (VRT)
 
De andere sessies zijn oa. obesitas, robotchirurgie, mentale gezondheid, levenseinde, buitenlandse missies, financiën en management, tanden & MKA, artificiële intelligentie, debat netwerkvorming, seksualiteit en cardiologie. 

1300 deelnemers zijn aanwezig in vier parallel-lopende sessies in de voor- en in de namiddag. En een exclusief avondfeest dat in 2024 plaatsvindt op een veelbelovende locatie, namelijk de Bobbies in Wemmel. Een BMW shuttle tussen de VUB en Bobbies is voorzien.
We verwachten U voor een aangename, leerrijke en ontspannende dag!

Volledig programma: zie onder en op https://www.medischewereld.be/.
Accreditering werd aangevraagd voor artsen en tandartsen.

Praktische info:
  • Meer informatie en inschrijvingen (verplicht en ten laatste op 1 april 2024): https://www.medischewereld.be/inschrijven/
  • Het avondfeest omvat een All-in formule (eten, drank, champagne, live bands, etc) met een forfait bedrag van slechts 70€ p.p. 
  • Locatie: Faculteit Geneeskunde VUB, Laarbeeklaan 103, 1090 Jette.
Wij hopen van harte U te mogen verwelkomen op het symposium.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur Medische Wereld,

Dr. Ben De Brucker
Voorzitter Medische Wereld