Assistentendag 2024 - Online

Wanneer: 
27-04-2024
Waar: 
ONLINE
Accreditering: 
Accreditering wordt aangevraagd

Op zaterdag 27 april 2024 organiseert het Consilium van de Vlaamse Hoogleraren Gynaecologie-Verloskunde in samenwerking met de Vlaamse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie, de jaarlijkse Assistentendag. Bij deze gelegenheid krijgen assistenten in opleiding de kans om een vrije mededeling te doen, conform de vereisten van de Nederlandstalige Kamer van de Erkenningscommissie van geneesheer-specialisten in de gynaecologie-verloskunde.

                                     

 

ASO’ers die een voorstelling wensen te geven, dienen hun abstract per e-mail in te sturen ten laatste op 10 maart 2024 naar nancy.habils@vvog.be.
Naar de richtlijnen voor de opmaak van het abstract. U ontvangt een bevestigingsmail van goede ontvangst. Indien u deze mail niet ontvangt, gelieve telefonisch contact op te nemen op 0471/54.21.75.

De coördinerende stagemeesters zullen de abstracts anoniem beoordelen en bepalen welke in aanmerking komen voor een mondelinge mededeling.

Na de selectie van de abstracts wordt een uitnodiging gestuurd met de details rond het verloop van de online Assistentendag, alsook het programma met de indeling van de voordrachten. VVOG voorziet een prijs voor de laureaat met de beste voorstelling.

Hou dus alvast zaterdag 27 april 2024 vrij! We rekenen erop dat de assistenten die geen abstract insturen of niet geselecteerd worden, ook online deelnemen. Als u reeds een mondelinge mededeling gaf op een eerdere Assistentendag, bent u vrijgesteld van het insturen van een abstract, maar bent u uiteraard zeer welkom om uw collega’s virtueel aan te moedigen.

INSCHRIJVEN kan via de inschrijfknop onderaan.

Met vriendelijke groeten,

Namens de vier universitaire diensten:

Prof. Dr. Yves Jacquemyn, verantwoordelijke organisator Assistentendag 2024
Prof. Dr. Herman Tournaye,
Prof. Dr. Steven Weyers,
Prof. Dr. Dirk Timmerman

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht