Clinical Guidance Meeting 2023

Wanneer: 
09-06-2023
Waar: 
Lamot, Mechelen
Accreditering: 
Accreditering wordt aangevraagd

Beste collega’s,

Met heel veel trots nodigen we u uit op onze eerste VVOG Clinical Guidance meeting. Dit moet ongetwijfeld één van de hoogtepunten van 2023 worden.

Richtlijnen zijn in de hedendaagse geneeskunde niet meer weg te denken. Het is dan ook de wens van vele van onze leden om zoveel mogelijk eigen Vlaamse richtlijnen te hebben voor het behandelen van verloskundige en gynaecologische patiënten. Sinds jaren heeft de VVOG aan guidelines gewerkt. Nu heeft het Bestuursorgaan beslist hier absolute prioriteit aan te geven.

Jaarlijks willen we een aantal nieuwe richtlijnen ontwikkelen in de verschillende subspecialiteiten van  ons vak. Meer dan 100 collega’s werken aan niet minder dan 14 nieuwe Clinical Guidance.  Deze worden allemaal gepresenteerd op deze meeting. Om zoveel mogelijk collega’s te kunnen boeien wordt een parallel programma verloskunde/fertiliteit en gynaecologie/gynaecologische oncologie/senologie gepland.

We zijn uitermate dankbaar voor de enthousiaste medewerking van zoveel collega’s en assistenten aan dit project. In de hoop een mooie jaarlijkse traditie te kunnen starten sluiten we de dag af met een after work party. We rekenen op een hele mooie opkomst en hopen dat we jullie warm gemaakt hebben om deze dag ook aanwezig te zijn.

Namens het Bestuursorgaan,
Koen Traen
Voorzitter VVOG

 

 

Programma volgt

Hoe bereikt u ons: 

Adres: Lamot, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen
 

Openbaar vervoer: Met de bus vanaf station Mechelen: aan perron 9 (naast de Lijnwinkel) neemt u de Centrumpendel, bus 1 (Mechelen Station - Nekkerspoel). Deze bus vertrekt om de 10 minuten. U stapt af aan de halte 'Korenmarkt'. U bevindt zich nu op wandelafstand van Lamot. Voor de terugrit stapt u op aan de halte Korenmarkt: vlakbij centrum Lamot.

Te voet vanuit het station (Koning Albertplein) (20 minuten wandelen): Volg de Hendrik Consiencestraat tot aan de lichten. Steek over en volg het Kardinaal Mercierplein (66m). Volg de Graaf Van Egmontstraat (140m). Op het einde van de Graaf Van Egmontstraat slaat u linksaf de Onze-Lieve-Vrouwestraat in. Op het einde van de Onze Lieve-Vrouwstraat komt u op de Korenmarkt uit, daar slaat u rechtsaf naar de Guldenstraat. Op uw linkerkant ziet u brasserie"Puro''. U loopt deze straat in tot u op de Haverwerf komt. Hier bevindt zich de hoofdingang van Lamot.

 

Auto: Door de verkeerswerken aan de Vesten, raden wij u aan Waze als navigatietool te gebruiken. (Tip: Hoogstraat)

Randparkings: Parking Zandpoortvest 1 en 2 en parking Rode Kruisplein. Deze liggen op wandelafstand van Lamot (25 minuten).
Parkings:

  • Q-park Lamot, Guldenstraat 18, 2800 Mechelen (2 minuten wandelafstand)
  • Parking Hoogstraat, Ganzendries 21, 2800 Mechelen (5 minuten wandelafstand)
  • Parking Kathedraal, Sint-romboutskerkhof 6, 2800 Mechelen (5 minuten wandelafstand)
  • Centerparking, Blauwe hondstraat 2, 2800 Mechelen (6 minuten wandelafstand)
 
Deel dit bericht
Deel dit bericht