Cursus Pelviene Oncologie 2023 - met overnachting

Wanneer: 
11-10-2023 tot 12-10-2023
Waar: 
De Kluizerij, Affligem
Accreditering: 
7 CP - rubriek 2: regionale seminaries

Dit jaar mogen we jullie opnieuw verwelkomen voor de VVOG-cursus pelviene oncologie waarbij we jullie een compleet overzicht geven rondom de diagnostiek en de behandeling van de belangrijkste gynaecologische kankers. Tijdens deze 2-daagse gaan we naast de klassieke theoretische presentaties ook de nadruk leggen op praktische casussen, interessante discussies en een interactieve quiz aan het begin en het einde van deze cursus. Dit alles in de gezellige setting van een verblijf met diner in De Kluizerij, een voormalig Benedictinessenklooster.


PROGRAMMA

Praktische informatie: 

Voorwaarden:

  • De verantwoordelijke organisator van deze cursus en voorzitter van de BIG Pelviene Oncologie, Dr. Rawand Salihi, vraagt uitdrukkelijk aan de deelnemers en tutoren om gedurende de volledige cursus aanwezig te zijn. We verwachten u op woensdagavond 11/10/23 vanaf 18u. Uw voorkennis wordt getoetst adhv een quiz in groepjes. Op donderdag 12/10 wordt de volledige cursusdag gewijd aan theorie afgewisseld met casuïstiek.
  • Bij inschrijving engageert u zich tot deelname aan het diner en de quiz op woensdagavond, de overnachting in De Kluizeij en deelname aan de volledige cursusdag op donderdag.

Accommodatie:

  • De cursus vindt plaats in een voormalig klooster. Een sobere, serene en inspirerende plek: De Kluizerij.

Deelnemerstarieven:

Inschrijving en ontvangst betaling voor 30 september:

  • € 125 als ASO
  • € 225 als erkend gynaecoloog

Annulering:

Annulering van uw inschrijving kan alleen schriftelijk via e-mail (info@vvog.be). Bij annulering zal tot en met 30 september 2023 terugbetaling van het inschrijvingsgeld plaatsvinden, na aftrek van € 20 administratiekosten. Bij annulering vanaf 30 september 2023 vindt geen enkele terugbetaling plaats.

Hoe bereikt u ons: 

 

Adres De Kluizerij:
Aalstersedreef 1
1790 Affligem


Website De Kluizerij: https://www.dekluizerij.be/

 

Openbaar vervoer:
Trein naar station Aalst, Bus 4 tot aan halte Hof Zomergem, 10 minuten wandelen tot De Kluizerij.

 

Evenement sponsor(s)

Deel dit bericht
Deel dit bericht