Cursus Pelviene Oncologie 2023 - met overnachting

Wanneer: 
11-10-2023 tot 12-10-2023
Waar: 
De Kluizerij, Affligem
Accreditering: 
7 CP - rubriek 2: regionale seminaries

Dit jaar vindt er weer een cursus pelviene oncologie plaats. Naast de klassieke presentaties is er ook een interactief deel met casuïstiek. Vanuit een probleem wordt er gediscussieerd over de mogelijke voor- en nadelen van diagnostiek en behandeling van gynaecologische tumoren. Om het geheel laagdrempelig te maken hebben we beslist om daags voordien al samen te komen om elkaar beter te leren kennen. We organiseren dan ook een quiz en blijven dineren en overnachten in De Kluizerij, een voormalig Benedictinessenklooster: een sobere, serene en inspirerende plek. De dag zelf gaan we vroeg van start en vliegen we er in met een afwisseling van theoretische sessies en casuïstiek. In een vogelvlucht nemen we je mee doorheen de belangrijkste gynaecologische kankers.

Praktische informatie: 

Voorwaarden:

  • De verantwoordelijke organisator van deze cursus en voorzitter van de BIG Pelviene Oncologie, Dr. Rawand Salihi, vraagt uitdrukkelijk aan de deelnemers en tutoren om gedurende de volledige cursus aanwezig te zijn. We verwachten u op woensdagavond 11/10/23 vanaf 18u. Uw voorkennis wordt getoetst adhv een quiz in groepjes. Op donderdag 12/10 wordt de volledige cursusdag gewijd aan theorie afgewisseld met casuïstiek.
  • Bij inschrijving engageert u zich tot deelname aan het diner en de quiz op woensdagavond, de overnachting in De Kluizeij en deelname aan de volledige cursusdag op donderdag.

Accommodatie:

  • De cursus vindt plaats in een voormalig klooster. Een sobere, serene en inspirerende plek: De Kluizerij.

Deelnemerstarieven:

Inschrijving en ontvangst betaling voor 30 september:

  • € 125 als ASO
  • € 225 als erkend gynaecoloog

Annulering:

Annulering van uw inschrijving kan alleen schriftelijk via e-mail (info@vvog.be). Bij annulering zal tot en met 30 september 2023 terugbetaling van het inschrijvingsgeld plaatsvinden, na aftrek van € 20 administratiekosten. Bij annulering vanaf 30 september 2023 vindt geen enkele terugbetaling plaats.

Hoe bereikt u ons: 

 

Adres De Kluizerij:
Aalstersedreef 1
1790 Affligem


Website De Kluizerij: https://www.dekluizerij.be/

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht