Hernieuw vandaag uw lidmaatschap

Beste VVOG-lid,
   
                                                               
De VVOG Raad Van Bestuur nodigt u vriendelijk uit om uw VVOG-lidmaatschap te hernieuwen voor de periode maart 2020 – maart 2021

Omwille van de coronacrisis hebben we de Lentevergadering en de cursus Seksuologie helaas moeten annuleren en zullen er wellicht meerdere VVOG-activiteiten dit voorjaar niet meer doorgaan. Aangezien de sponsoring gekoppeld is aan onze activiteiten, heeft dit een grote impact op de sponsorinkomsten van onze vereniging (vzw).

Mogen we daarom beroep doen op uw solidariteit om dit jaar uw lidgeld zo snel als mogelijk te betalen? Alvast hartelijk dank hiervoor.
 
Gelieve volgende stappen te doorlopen om uw lidmaatschap ONLINE te hernieuwen
Stap 1Log in op de VVOG-website
Stap 2: Klik bovenaan op de boodschap: ‘Uw lidmaatschap is verlopen. Klik hier om uw lidmaatschap te vernieuwen’
Stap 3: Vervolledig het online formulier, vink het correcte lidmaatschapstype aan en kies een betaalmethode: bij voorkeur ‘Mollie’ (veilig online betaalplatform met rechtstreekse link naar het VVOG-ledenbestand). Of, u kiest voor ‘overschrijving’ en dan ontvangt u de betaalinformatie met gestructureerde mededeling per e-mail.
Stap 4: Van zodra uw betaling goed is verwerkt, ontvangt u een automatische e-mail als betaalbewijs. Facturen zijn niet van toepassing aangezien het lidgeld vrijgesteld is van BTW.

Enkel als u niet in de mogelijkheid bent om online te hernieuwen, gelieve uw lidgeld (tarieven) over te schrijven op het VVOG-rekeningnummer BE79 7310 4100 7733 (KREDBEBB) met vermelding van ‘uw naam’ en ‘VVOG lidgeld 2020’. Bij vragen, contacteer het VVOG Bureau via info@vvog.be of op 03 776 03 64.
 
U kan de vele ledenvoordelen en ledentarieven per type lidmaatschap nalezen via deze link
 
De samenwerking in het kader van de beroepsbelangenverdediging met het VBS (Verbond van Belgische Specialisten) wordt in 2020 opnieuw voortgezet. Via het VVOG-lidgeld bent u automatisch lid van het VBS en kan u gebruik maken van hun expertise en diensten. Wenst u dit niet, dan informeert u ons via e-mail (info@vvog.be). Als u dit in het verleden reeds hebt gedaan, hoeft u dit niet opnieuw te doen.
 
Mogen we u via dit schrijven ook vragen uw online ledenprofiel up-to-date te houden? Dit kan via mijn profiel aanpassen nadat u bent ingelogd.
 
Vriendelijke en collegiale groeten,
Namens de Raad van Bestuur,
 
Toenga De Vos, penningmeester                                                
Anke Thaens, secretaris                          
Guy Verhulst, voorzitter

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht