Hernieuw vandaag uw lidmaatschap

Beste VVOG-lid,
   
                                                               
De VVOG Raad Van Bestuur nodigt u vriendelijk uit om uw VVOG-lidmaatschap te hernieuwen voor de periode maart 2019 – maart 2020. Tijdens de Algemene Statutaire Ledenvergadering van 16 maart 2019 te Evere, is opnieuw beslist om het lidgeld op hetzelfde niveau te houden. 
 
Mogen wij vriendelijk vragen uw lidmaatschap ONLINE te hernieuwen: 
Stap 1Log in op de VVOG-website (www.vvog.be)
Stap 2: Klik bovenaan op de boodschap: ‘Uw lidmaatschap is verlopen. Klik hier om uw lidmaatschap te verlengen’
Stap 3: Vervolledig het online formulier, vink het correcte lidmaatschapstype aan en kies een betaalmethode: bij voorkeur ‘Mollie’ (veilig online betaalplatform met rechtstreekse link naar het VVOG-ledenbestand). Of, u kiest voor ‘overschrijving’ en dan ontvangt u de betaalinformatie per e-mail.
Stap 4: Van zodra uw betaling goed is verwerkt, ontvangt u een automatische e-mail als betaalbewijs. Facturen zijn niet van toepassing aangezien het lidgeld vrijgesteld is van BTW.

 

Opgelet: als u de eerste 3 bovenstaande stappen reeds hebt doorlopen en als betaalmethode voor ‘overschrijving’ koos, gelieve deze overschrijving zo snel mogelijk uit te voeren met de gestructureerde mededeling die u eerder per e-mail ontvangen hebt.

 
Enkel als u niet in de mogelijkheid bent om online te hernieuwen, gelieve uw lidgeld over te schrijven op het VVOG-rekeningnummer BE79 7310 4100 7733 (KREDBEBB) met vermelding van ‘uw naam’ en ‘VVOG lidgeld 2019’. Bij vragen, contacteer het VVOG Bureau via info@vvog.be of op 03 776 03 64.
 
U kan de vele ledenvoordelen en ledentarieven per type lidmaatschap nalezen via deze link: https://www.vvog.be/uw-vvog-lidmaatschap
 
De samenwerking in het kader van de beroepsbelangenverdediging met het VBS (Verbond van Belgische Specialisten) wordt in 2019 opnieuw voortgezet. Via het VVOG-lidgeld bent u automatisch lid van het VBS en kan u gebruik maken van hun expertise en diensten. Wenst u dit niet, dan informeert u ons via e-mail (info@vvog.be). Als u dit in het verleden reeds hebt gedaan, hoeft u dit niet opnieuw te doen.
 
Mogen we u via dit schrijven ook vragen uw online ledenprofiel up-to-date te houden? Dit kan via mijn profiel aanpassen nadat u bent ingelogd.
 
Vriendelijke en collegiale groeten,
Namens de Raad van Bestuur,
 
Toenga De Vos, penningmeester                                                
Anke Thaens, secretaris                          
Guy Verhulst, voorzitter

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht