Hernieuw vandaag uw lidmaatschap

Beste VVOG-lid,
                                                                  

 

De VVOG Raad Van Bestuur nodigt u vriendelijk uit om uw VVOG-lidmaatschap te hernieuwen voor de periode maart 2017 – maart 2018. Tijdens de Algemene Statutaire Ledenvergadering van 18 maart 2017 te Hasselt, is beslist om het lidgeld op hetzelfde niveau te houden als eerdere jaren.

 

Sinds de lancering van de nieuwe VVOG-website vragen wij u vriendelijk om uw lidmaatschap ONLINE te hernieuwen. 

Stap 1: log in op de VVOG-website (www.vvog.be)

Stap 2: klik op de boodschap ‘Uw lidmaatschap is verlopen. Klik hier om uw lidmaatschap te vernieuwen’

Stap 3: vervolledig het online formulier en kies een betaalmethode: bij voorkeur ‘Mollie’, een veilig online betaalplatform dat rechtstreeks linkt met het VVOG-ledenbestand. Of u kan ook kiezen voor ‘overschrijving’.

Stap 4: U ontvangt een automatische e-mail als betaalbewijs van zodra uw betaling goed is verwerkt. Een factuur is niet van toepassing aangezien het lidgeld vrijgesteld is van BTW.

 

Opgelet: als u de eerste 3 bovenstaande stappen reeds hebt doorlopen en als betaalmethode voor ‘overschrijving’ koos, gelieve deze overschrijving zo snel mogelijk uit te voeren met de gestructureerde mededeling die u eerder per e-mail ontvangen hebt.

Bij vragen, contacteer het VVOG Bureau via info@vvog.be of op 03 776 03 64.

 

Enkel als u niet in de mogelijkheid bent om online te hernieuwen, gelieve uw lidgeld over te schrijven op het VVOG-rekeningnummer BE79 7310 4100 7733 (KREDBEBB) met vermelding van ‘uw naam’ en ‘VVOG lidgeld 2017’.

 

U kan de vele ledenvoordelen en ledentarieven per type lidmaatschap nalezen via deze link: http://www.vvog.be/uw-vvog-lidmaatschap

 

De samenwerking in het kader van de beroepsbelangenverdediging met het VBS (Verbond van Belgische Specialisten) wordt in 2017 opnieuw voortgezet. Door uw VVOG-lidgeld te betalen bent u automatisch lid van het VBS en kan u gebruik maken van hun uitgebreide expertise en diensten. Wenst u dit niet, dan informeert u ons via e-mail (info@vvog.be). Als u dit in het verleden reeds hebt gedaan, hoeft u dit niet opnieuw te doen.

 

Mogen we u via dit schrijven ook vragen uw online ledenprofiel up-to-date te houden? Dit kan via mijn profiel aanpassen nadat u bent ingelogd.

 

Vriendelijke en collegiale groeten,

Namens de Raad van Bestuur,

 

Bart BOLLEN, penningmeester                                                

Steven WEYERS, secretaris                          

Jan GERRIS, voorzitter

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht