Samenkomst A&B Centra 2023

Wanneer: 
14-12-2023
Waar: 
Provinciehuis Leuven
Accreditering: 
2,5 CP - rubriek 6: Ethiek en Economie

Beste leden,

In december 2023 vindt onze 2-jaarlijkse A&B meeting plaats, die dit jaar volledig gewijd is aan de invoering van een Belgisch gameetdonorregister. Zo’n donorregister stond reeds op de agenda van 4 ministers van Volksgezondheid. Huidig minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke maakt zich sterk dat het register er eind dit jaar toch zou doorkomen. Het FAGG is volop bezig met de ontwikkeling en de uitrol van het register. Via dat register moet men in de gaten kunnen houden dat een donor aan niet meer dan zes acceptoren - het maximum in België - doneert.

We willen met jullie en verschillende experten ter zake in dialoog gaan betreft de implementatie van het Belgisch gameetdonorregister en de registratie van donoren in het algemeen.

We kijken alvast uit naar een boeiend debat,

Frauke Vanden Meerschaut

Namens de leden van de Werkgroep Reproductieve Geneeskunde

Programma in PDF

Programma

 

Praktische informatie: 

Inschrijving:

De inschrijvingen zijn afgesloten.

De toegang tot deze Samenkomst A&B Centra is gratis voor VVOG-leden en niet-leden:

  • VVOG-leden kunnen online inschrijven via de knop 'inschrijven' onderaan deze pagina.
  • Niet-leden kunnen online inschrijven via dit formulier.
Hoe bereikt u ons: 

Adres

Provincie Vlaams-Brabant
Provincieplein 1
3010 Leuven

Openbaar vervoer

Het provinciehuis ligt op loopafstand van het trein- en busstation van Leuven. Kom je het station buiten gewandeld, ga dan naar links over het Roger Van Overstraetenplein.

Parking

  • Parking De Bond, Martelarenplein 18, 3000 Leuven
  • Parking Provinciehuis (beperkt aantal plaatsen): U rijdt tot voorbij de Tiense Poort. Kies bij het naderen van het provinciehuis de rechterrijstrook en rij door, richting station, tot op het einde. Sla vervolgens voorzichtig rechtsaf en rij stapvoets, met respect voor voetgangers en fietsers die hier je pad kruisen, onder de voetgangersbrug (Roger Van Overstraetenplein) tot aan de spoorweg. Draai nu naar rechts en zet je tocht verder langs de sporen, richting provinciehuis.

 

Evenement sponsor(s)

Deel dit bericht
Deel dit bericht