Sociale mediacampagne vaccinatie 12-15-jarigen

 • Webpagina voor 12-15-jarigen en hun ouders op www.laatjevaccineren.be/12-15-jarigen (sinds vorige week online en ook vermeld in de uitnodigingsbrief aan de jongeren).
 • Een flyer (A4) voor 12-15-jarigen die aan de uitnodigingsbrieven wordt toegevoegd en ook op de website terug te vinden is
 • Een reeks van videofilmpjes die ingezet worden in de sociale mediacampagne en ook door betrokken organisaties en partners gedeeld kunnen worden.
  De campagne loopt in eerste instantie tot ca. 10 september en richt zich via Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat en Youtube tot zowel de jongeren als hun ouders.
  Voor de mediafilmpjes zijn enkele scenario’s uitgewerkt, waarbij telkens een versie voor de jongeren en de ouders is voorzien, in zowel vierkant formaat als formaat 16:9.
  Daarnaast zijn er ook 4 infofilmpjes waarin prof. dr. Petra Schelstraete toelichting geeft bij COVID-19-vaccinatie van 12-15-jarigen.
  Alle video’s zijn terug te vinden op onze pagina met campagnematerialen (rubriek Sociale media) en kunnen zo gedeeld worden vanuit ons YouTube-kanaal.
 • Affiches: er zijn 3 affiches op formaat A3 die gebruikt kunnen worden door scholen, verenigingen, lokale besturen, …
  Eén van de affiches zal ook ingezet worden als printadvertentie in De Bond (editie eind augustus).
  De affiches zijn in hoge resolutie terug te vinden op onze pagina met campagnematerialen (rubriek Print).

Meer info:

www.laatjevaccineren.be

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht