Symposium: Project Derdewereld - UITGESTELD

Wanneer: 
18-02-2024
Waar: 
Studio Koen Vanmechelen, Genk
Accreditering: 
Accreditering wordt aangevraagd

Het VVOG Symposium Project Derdewereld zal op zondag 18 februari helaas niet kunnen doorgaan. Een nieuwe datum zal aangekondigd worden eens beschikbaar. 

De VVOG nodigt haar leden en hun partners uit op de 1ste activiteit van de derdewereldcel. Het doel is gynaecologen met interesse voor het onderwerp te verenigen en projecten waarin onze collega’s actief zijn kenbaar te maken. Voor de openingsvergadering hebben wij het exclusieve privilege uitgenodigd te zijn in de artistieke biotoop van Koen Vanmechelen.

Programma in PDF

Programma

10.30  Registratie en koffie  
11.00  Welkomstwoord Koen Traen, voorzitter VVOG
11.05  Gynaecologen & 3de Wereld: Wie, wat, waar, de enquête  
11.20  Lokale Projecten: Renaissance in Oost-Congo Guy Verhulst
11.40  Internationale Projecten: The Walking Egg Willem Ombelet
12.00  Invited Lecture Koen Vanmechelen
12.30  Bezoek “The Studio” van Koen vanmechelen  
13.30  Walking Dinner  
Praktische informatie: 

Deelnemerstarieven (inschrijvingen beperkt):

€ 75 als deelnemer, VVOG effectief lid
€ 150 als deelnemer, VVOG-lid MET partner
 

Annulering:

Annulering van uw inschrijving kan alleen schriftelijk. Bij annulering van uw registratie zal tot en met 7 februari 2024 terugbetaling van het inschrijvingsgeld plaatsvinden, na aftrek van € 20 administratiekosten. Bij annulering vanaf 8 februari 2024 vindt geen enkele terugbetaling plaats.

Hoe bereikt u ons: 

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar het station van Genk. De dienstregeling vind je terug op de website van de NMBS. Vanuit het station van Genk rijden buslijnen 31 en G6 naar LABIOMISTA. Stap uit aan de halte 'Zwartberg Nieuwe Kempen'. Wandel terug richting het rondpunt (3 minuten), hier zie je het onthaalgebouw van LABIOMISTA liggen. Begeef je naar de Studio Koen Vanmechelen.

Met de auto

GPS adres: Marcel Habetslaan 50, 3600 Genk

LABIOMISTA telt 2 parkings, ze zijn gesignaleerd met P1 en P2. P1 is de primaire parking ter hoogte van Marcel Habetslaan 50. Indien deze volzet is kan je doorrijden naar P2, aan het opleidingscentrum PLOT ter hoogte van Marcel Habetslaan 5. Deze parkings liggen op wandelafstand van het onthaalgebouw van LABIOMISTA? Begeef je naar de Studio Koen Vanmechelen.

Met de fiets

LABIOMISTA bevindt zich aan het kruispunt van de fietsknooppunten 508 en 548. Ter hoogte van het onthaalgebouw kan je een fietsparking terugvinden. Begeef je naar de Studio Koen Vanmechelen.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht